søndag den 27. februar 2011

Min Passion

Min passion er mode!
Jeg elsker ideen med mode; at man skaber et image igennem, det man klæder sig i.
Man styrer helt igennem selv, hvordan andre mennesker skal opfatte en, alt efter hvordan man vælger at klæde sig.
Tænk eksempelvis bare, når man går til jobsamtale. Mange mennesker bruger da en vis tid foran spejlet, før man tager til sådan en samtale. Et jakkesæt viser, at man er seriøs og alvorlig. En nedringet, kort kjole kan eksempelvis vise, at man er illoyal.
Tøj giver så mange udtryk og indtryk. Skal du på date, så er en kort, nedringet kjole måske oplagt for nogen, hvis man ønsker den anden parts seksuelle opmærksomhed. Det kan vise, at man er villig, men det kan også vise, at man er usikker.
Det spændende ved mode er, at man kan vise andre hvem man er, eller i hvert fald, hvem man ønsker at være. En eksperimenterende tøjstil viser, at man er kreativ, men kan også vise useriøsitet.
Udover det, så er modebranchen jo en kæmpe industri verden over. Hvad gør eksempelvis dansk mode ikke for den danske økonomi?-Det er et kæmpe led, men ikke bare i et lands økonomi, også i et lands markedsføring og dermed branding.
Dansk mode har inden for de seneste år virkelig fået sat deres aftryk på resten af verden. Hvert halve år valfarter vigtige mennesker fra branchen,-og dermed fra hele verden, til Købehavn for at opleve dansk mode, når byen åbner op for danskernes aftryk i billedet til den danske modeuge.
Mode er ikke bare en overfladisk tøse-homo-fest, men en del af dig og mig, og vores land.
Tænk over det!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar