fredag den 25. marts 2011

Hurra for de danske designere!

Rützou er et af de danske mærker, som klinger sødt i de flestes ører. Susanne Rützou er designeren bag, og har siden 2007 gjort mærket mere og mere populært, både blandt de danske kvinder, men også i udlandet, ser man hendes designs. Susanne Rützou var, før Rützou's fødsel, designer for Bruuns Bazaar.
Rützou er især kendt for kontrasten i hendes designs, og i de historier, hvorved hun bygger kollektionerne op efter. Personligt er Rützou et af mine favoritmærker. Det er tidsløst, sjovt og spændende :)

Charlotte Eskildsen, Designers Remix collection, Designers Remix Charlotte Eskildsen, er mærket. Et mærke alle kender, eller i hvert fald, bør kende! Et unikt design med hang til markante skuldre, romantiske engleligende kjoler og bukser med en pasform ud over det sædvanlige. Mærket har eksisteret siden 2002, og har kun gjort sig mere og mere bemærket, også i udlandet; på næsten alle kontigenter er hun repræsenteret. Wauw for en styrke!


Peter Jensen, designeren bag de finurlige, uhøjtidige og samtidig meget smukke kollektioner. En legesyg ung herre med hang til at klæde unge, urbane kvinder på. Stilen er anderledes og frisk; en virkelig fantastisk designer.-Så er det sagt! :)
Mærket har eksisteret siden 2001, og der vil være en udstilling om hans mange muser gennem tiden, på Designmuseumet Danmark fra den 5. August til den 20. oktober 2011.
En person og et mærke jeg i den grad beundrer!

Stine Goya er indbegrebet af farver, prints og vilde designs. Et cool univers, hvor man virkelig kan få lov at udfolde sin indre gøgler, i hvert fald beklædningsmæssigt. Stine Goya har eksisteret siden 2005, og siden har hun formået at skabe en vild hype på mærket. Jeg elsker de sjove modeller og de vilde prints i hendes kollektioner. Give me more, please!

Kort sagt, er de danske designere altså bare for seje!-De rykker både indlands og udlands, mange af dem også i Asien! De er unikke, og formår at sætte Danmark på verdenskortet.
Dansk tøjindustri er Danmarks 4. største eksportvare; det siger vist bare lidt om vores designere.
Der er mange flere, rigtig gode, spændende, sjove, anderledes fede mærker end de viste, men alting må jo have en ende, hvis ikke indlægget skal blive kilometerlangt :)

Læs evt. også mit indlæg : Min Passion http://justan8therfashionblog.blogspot.com/2011/02/min-passion.html

Hvem er din danske yndlingsdesigner?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar